20.9. 2017 Sähköinen asiointi alueen elinvoimaisuuden tukena -tilaisuus

Keskiviikkona 20.9.2017 hanke järjesti yhteistyössä Valtiovarainministeriön ja Keski-Pohjanmaan liiton kanssa Sähköinen asiointi alueen elinvoimaisuuden tukena -tilaisuuden Toholammilla. Tilaisuuteen osallistui viitisenkymmentä maakuntauudistuksesta ja sähköisen asioinnin kehittämisestä kiinnostunutta.

Ohjelmassa oli asiaa mm. yhteispalvelusta valtakunnallisesti, maakuntauudistuksesta ja yhteispalvelun alueellisesta edistämisestä, digitalisaation keskeisistä teemoista, kokeilukulttuurista sekä oppien jakamisesta. Esityksissä oli mukana case-esimerkkejä sekä videoita havainnollistamassa tapahtuneita ja tulevia muutoksia. Digitalisaation edistämisestä ja sähköisen asioinnin mahdollisuuksista alueella olivat keskustelemassa ja kommentoimassa mm. Kannuksen kaupunginjohtaja Terttu Korte, Kaustisen kunnan sivistysjohtaja Henry Paananen ja Kokkolan kaupungin viestintäpäällikkö Virpi Viertola

Esitysaineistot:

Tilaisuuteen osallistujat tekivät konkreettisia lupauksia sähköisten
työkalujen hyödyntämisestä sekä toimenpiteistä, joilla edistetään digitalisaatiota
ja sähköisten palvelujen/palvelukanavien kehittämistä.

Jätä kommentti