26.10.2017 Ihminen keskiössä – asiakaslähtöisen etäpalvelun edistäminen Soitessa -seminaari

eKeski-Pohjanmaa hankkeen toimesta järjestettiin Keski-Pohjanmaan keskussairaalan auditoriossa torstaina 26.10.2017 Ihminen keskiössä – asiakaslähtöisen etäpalvelun edistäminen Soitessa -seminaari.

Tilaisuuteen oli kutsuttu Soiten terveydenhuollon asiantuntijoita sekä luottamushenkilöitä. Paikan päällä oli lähes kuusikymmentä osallistujaa ja lisäksi tilaisuutta seurasi 11 henkilöä verkon kautta. Tilaisuuden tallennetta on mahdollisuus katsoa jälkikäteen hankkeen YouTube-kanavalla.

Seminaarin tarkoituksena oli innostaa osallistujia edistämään digitalisaatiota sekä kehittämään sähköisiä palveluita ja etäasiointia Keski-Pohjanmaalla. Etäpalvelun mahdollisuuksista ja kokemuksista olivat luennoimassa Tornionlaakson terveydenhoidon asiantuntijat Elisabet Eero, Chief Operational Officer ja Jari Havela, Dr General Practitioner & Medical Advisor. Lisäksi toimialuejohtaja Eija Kellokoski-Kari ja vastaanottopalvelujen palvelualuejohtaja Annika Ollikainen kertoivat digitalisaation hyödyntämisestä ja etäpalveluiden tulevaisuudesta Soitessa.

Esitysaineistot:

 

Jätä kommentti