Onnittelut Tartu digiin -kiertuearvonnan voittajille

Tartu digiin –kiertue tarjosi kevään aikana maksutonta matalan kynnyksen digitukea kaikenikäisille 11 paikkakunnalla. Tapahtumissa ratkottiin ihmisten digipulmia, opastettiin sähköisiin palveluihin tutustumisessa ja autettiin kädestä pitäen laitteisiin liittyvissä digikysymyksissä.

Kiertuekumppaneiden lahjoittamat palkinnot arvottiin perjantaina 5.4.2019 kaikkien kiertueella vierailleiden kesken ja onnettarena arvonnassa toimi turkistalousneuvoja Hanna Puputti.

Gigantin lahjoittaman kompaktin Lenovo Tab 7″ essential -tabletin voitti Laura Juntunen Kokkolasta.

Pääpalkinnon lisäksi arvottiin 23 kpl tavarapalkintoja ja arpa suosi seuraavia: Tuula Sundell, Kokkola, Tarja Mikkola, Veteli, Riitta Komulainen, Kälviä, Seija Pulkkinen, Veteli, Marketta Niemistö, Ullava, Aulikki Ahonen, Veteli, Timo Niemi, Kannus, Yrjö Luikku, Lohtaja, Eero Huhtala, Kälviä, P-E Högnabba, Kokkola, Marja Jansson, Kokkola, Mari Kurikkala, Kannus, Sarianna Sallamaa, Kokkola, Kauko Korpi, Kokkola, Leena Oosi, Halsua, Petteri Kettu, Kaustinen, Paula Korkeaniemi, Lestijärvi, Sinikka Uusimäki, Kaustinen, Iiris Roiko-Jokela, Kannus, Jouni Heikkilä, Lestijärvi, Elli-Noora Tammiainen, Kokkola, Irma Konu, Kokkola ja Niklas Perälahti, Kannus.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Paljon onnea kaikille voittajille!